'Transfer Manhoef lijkt mogelijk: Vitesse kan de miljoenen goed gebruiken'

'Transfer Manhoef lijkt mogelijk: Vitesse kan de miljoenen goed gebruiken'

30 januari - 14:50
100

Er bestaat een kans dat Million Manhoef deze winter Vitesse verlaat, aangezien Italiaanse clubs interesse tonen in de vleugelspits. Voor een transfer eisen de Arnhemmer een bedrag van meer dan 3 miljoen euro, meldt het AD.

Om welke clubs het gaat is vooralsnog niet duidelijk. Het mogelijke vertrek van Manhoef bij Vitesse kan hard aankomen bij de club. Eerder deze winter spraken trainer Edward Sturing en technisch directeur Benjamin Schmedes zich nog uit tegen een transfer, maar de financiële nood in Arnhem dwingt de club tot actie.

Wedden

Meer odds

Vitesse kampt met financiële zorgen en heeft dringend behoefte aan geld om het seizoen door te komen. Er is minstens 5 miljoen euro nodig om de lopende zaken te kunnen bekostigen. Door een nieuwe lening van de Amerikaanse zakenman Coley Parry zal de schuldenlast alleen maar toenemen.

De beoogd nieuwe eigenaar van Vitesse heeft al 12 miljoen euro heeft voorgeschoten tekorten in de begroting. Een mogelijke transfer van Manhoef zou de druk op de financiën van de club verlichten.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!