VI bevestigt El Ghazi-nieuws en meldt beweging rond Salah-Eddine

VI bevestigt El Ghazi-nieuws en meldt beweging rond Salah-Eddine

31 januari - 15:24 Laatste update: 17:23
33

In de Pantelic Podcast werd reeds genoemd dat Anwar El Ghazi zich heeft aangeboden bij Ajax, en nu bevestigt ook Voetbal International dat transfervrije aanvaller zijn diensten heeft aangeboden bij de club waar hij in 2014 doorbrak. Ook is er beweging rond Anass Salah-Eddine, die mogelijk verhuurd wordt.

Gezien de transfervrije status van El Ghazi hoeft er echter geen haast gemaakt te worden, in het geval dat de Amsterdammers de rechtsbuiten willen binnenhalen. El Ghazi speelde honderd officiële wedstrijden voor Ajax, waarna hij in 2017 naar Lille OSC vertrok.

Ajax zou, ook met het oog op aankomende zomer, meerdere spelers in beeld hebben, en loert op een buitenkansje. De club wil echter graag eerst een speler verkopen. Een van de spelers die in aanmerking lijken te komen voor een vertrek, is Salah-Eddine. De verdediger wil graag meer aan spelen toekomen en Ajax zou hem het liefst tijdelijk elders stallen, omdat men potentie in hem ziet.

Gedurende het vorige seizoen speelde Salah-Eddine voor FC Twente, dat ook nu wel oren zou hebben naar de tijdelijke komst van de verdediger, die bij Ajax in de pikorde achter Ar'Jany Martha en Borna Sosa staat en zijn wedstrijden voor Jong Ajax speelt. Ook buitenlandse clubs hebben interesse en in dat geval wordt ook een definitief vertrek niet uitgesloten. Salah-Eddine zelf moet hopen dat Ajax voor de deadline tot een akkoord komt met een geïnteresseerde partij.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!