AD: Feyenoord-top schat komst Rodríguez niet hoog in, pijlen nu op Driouech

AD: Feyenoord-top schat komst Rodríguez niet hoog in, pijlen nu op Driouech

31 januari - 22:39 Laatste update: 1 februari - 00:05
111

Ontwikkelingen in Rotterdam: de top van Feyenoord houdt op dit moment niet meer al te veel rekening met een winterse komst van Luciano Rodríguez, aldus het Algemeen Dagblad. Om die reden wordt doorgeschakeld naar Couhaib Driouech. De Excelsior-aanvaller geniet echter ook verregaande interesse van PSV. 

Feyenoord heeft de afgelopen dagen meerdere pogingen ondernomen om de twintigjarige aanvaller weg te halen bij Liverpool FC Montevideo. Er is echter nog maar één dag te gaan voordat de markt sluit, en de club uit Uruguay heeft nog altijd geen groen licht gegeven. 

Wedden

Meer odds

Feyenoord hoopt nog wel op een akkoord, maar schat de kans hoger in dat het Rodríguez pas komende zomer naar De Kuip kan halen. Omdat Javairo Dilrosun op het punt staat om naar Mexico te verkassen, bestaat er nog wel een kans dat de regerend landskampioen aanklopt bij Excelsior voor Driouech. De Rotterdammers zouden ongeveer drie miljoen euro over hebben voor de vleugelaanvaller. 

Feyenoord noemt de mogelijke komst van Driouech tegenover het AD een 'zeer interessante gedachte'. Concurrentie hebben de Rotterdammers overigens wel in de strijd om zijn handtekening. Ook PSV werkt aan zijn komst. Volgens de laatste berichtgeving, van het Eindhovens Dagblad, gaan de Eindhovenaren ervan uit dat die deal rondkomt.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!