Kane moet de problemen in de Bayern-defensie verbloemen met goals tegen Lazio

Kane moet de problemen in de Bayern-defensie verbloemen met goals tegen Lazio

14 februari - 11:00

ADVERTORIAL - Bayern München neemt het vanavond in de Champions League op tegen SS Lazio. Der Rekordmeister hoopt de kater van afgelopen weekend weg te kunnen spoelen in de Italiaanse hoofdstad. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Harry Kane, die niet zal ontkennen dat de defensie van Bayern momenteel niet waterdicht is.

Waarschijnlijk geen landstitel van Kane

Kane kwam afgelopen zomer naar Bayern München met één doel: prijzen pakken. Dat is iets wat hem in zijn lange tijd als speler van Tottenham Hotspur niet gelukt is. Het lijkt er in ieder geval op dat de Duitse landstitel dit seizoen niet naar München gaat. Bayer Leverkusen is bezig aan een ongekend seizoen en won afgelopen zaterdag met 3-0 van Der Rekordmeister.

In de Bundesliga slaat Bayern tot nu toe dus een collectieve flater, maar individueel gezien presteert Kane uitstekend. De Engelsman heeft in de 28 officiële wedstrijden die hij tot nu toe voor de club speelde hetzelfde aantal goals gemaakt. Daarvan maakte hij er vier in de Champions League. Het winnen van de Bundesliga wordt een lastig verhaal voor Kane, maar de droom om het miljardenbal te winnen is in ieder geval nog springlevend.

Defensie niet waterdicht

Bayern heeft de laatste weken wel een ander probleem. Thomas Tuchel speelt in een systeem met drie centrale verdedigers, waar Matthijs de Ligt er geregeld één van is. De Oranje-international kreeg echter een flinke tegenslag te verwerken toen hij niet zijn naam, maar die van Spurs-huurling Eric Dier, de van de Azië Cup teruggekeerde Kim Min-jae en Dayot Upamecano op het wedstrijdformulier zag staan voor het duel met Leverkusen. De Ligt daar ontevreden over zijn, maar dat ontkennen bij Bayern in alle toonaarden.

Wat wel als een paal boven water staat, is dat de defensie van Bayern de laatste weken niet in optima forma is. In de laatste drie wedstrijden werd de nul niet gehouden. FC Augsburg, Borussia Mönchengladbach en Leverkusen wisten achtereenvolgens tot scoren te komen.

De odd

Unibet heeft een mooie odd rondom het duel tussen Lazio en Bayern. Er staat een odd van 2.90 voor wanneer Kane een doelpunt maakt maar ook Lazio tot scoren komt. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap van Kane en Bayern München te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.