Slecht nieuws voor Liverpool: steunpilaar langer uit roulatie dan verwacht

Slecht nieuws voor Liverpool: steunpilaar langer uit roulatie dan verwacht

21 februari - 08:08
6

Alisson Becker ligt langer uit de roulatie dan verwacht. Waar Jürgen Klopp reeds melding maakte van een tijdelijke afwezigheid van de doelman van Liverpool, heeft de Braziliaanse bondscoach Dorival Júnior in gesprek met TNT Sports meer duidelijkheid verschaft.

Klopp gaf eerder al aan dat Alisson er even uit zou liggen, nadat de doelman ontbrak in de wedstrijd tegen Brentford, die door The Reds met 4-1 werd gewonnen. De Braziliaan zal ontbreken in de finale van de Caraboa Cup tegen Chelsea dit weekend, waar Caoimhin Kelleher hem vermoedelijk zal vervangen.

Dorival Júnior heeft inmiddels bekendgemaakt dat de keeper niet op tijd fit zal zijn voor de interlands tegen Engeland en Spanje, op respectievelijk 23 en 26 maart. Voor deze interlandbreak speelt Liverpool in de Premier League tegen Nottingham Forest, titelconcurrent Manchester City en rivaal Everton. Of Alisson snel na de interlands terug zal kunnen keren, is vooralsnog de vraag.

Liverpool heeft met veel blessures te kampen. Naast Alisson zijn ook Joel Matip, Stefan Bajcetic, Dominik Szoboszlai, Trent Alexander-Arnold, Thiago, Diogo Jota en Curtis Jones niet inzetbaar.

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!