Toptalent verkiest Spurs bewust boven Barça: 'Ze kunnen schrijven wat ze willen'

Toptalent verkiest Spurs bewust boven Barça: 'Ze kunnen schrijven wat ze willen'

21 februari - 12:13 Laatste update: 12:17
18

Voormalig FC Barcelona-target Lucas Bergvall weet zeker dat hij met Tottenham Hotspur de juiste belissing heeft gemaakt voor zijn ontwikkeling. De achttienjarige middenvelder leek Deadline Day helemaal rond met een avontuur in Catalonië, maar een last minute keuze deed hem toch naar Engeland uitwijken.

"Het is niet iets waar ik veel tijd aan besteed. Ze kunnen schrijven en zeggen wat ze willen", vertelt Bergvall aan het Zweedse Aftonbladet. De middenvelder weet zeker dat hij de goede keuze heeft gemaakt. "Ik probeer er niet zoveel energie in te steken."

Wedden

Meer odds

Er werd afgelopen winter veel gezegd over de toekomst van Bergvall, die volgens velen al in Barcelona zou liggen. "Veel mensen vroegen zich dat af, maar het is fijn dat alles tot rust is gekomen en dat ik me alleen nog maar op Djurgårdens IF kan concentreren."

De komende vijf maanden komt Bergvall nog uit voor Djurgårdens IF alvorens hij de definitieve overstap maakt naar Tottenham Hotspur. Hij maakt zich geen zorgen over mogelijke blessures. "Het is leuk om de laatste zes maanden hier bij Djurgården te zijn en hopelijk samen prijzen te winnen. Ik probeer niet te veel aan blessures te denken."