Van 't Schip zit met twijfelgeval voor duel met Bodø: 'Die had al wat last ja'

Van 't Schip zit met twijfelgeval voor duel met Bodø: 'Die had al wat last ja'

21 februari - 17:52
26

John van ‘t Schip weet nog niet of Jordan Henderson kan spelen tegen Bodø/Glimt aanstaande donderdag. De Engelse routinier is wel mee naar Noorwegen, maar hij heeft nog altijd last van zijn blessure. Steven Berghuis kan in ieder geval wel spelen tegen de Noren.

"We hebben nu nog een training, omdat we vrij kort na de wedstrijd hierheen moesten", vertelt Van 't Schip over de planning van Ajax richting het duel met de Noorse opponent. "We hebben eigenlijk alleen maar hersteltrainingen gehad, maar nu gaan we hier weer aan de slag. We hebben wel een paar spelers, waarbij we moeten aankijken hoe het gaat bij de training van vanavond."

Van ‘t Schip wordt dus ook gevraagd naar de spelers bij wie het aankijken is voor de wedstrijd met Bodø/Glimt. "Onder andere Henderson. Die had natuurlijk zondag ook al wat last. Positief is Berghuis, die is in ieder geval weer terug. Die heeft getraind. We hebben ook twee dagen met de andere groep ook goed kunnen trainen en hij deed het prima. Voor de rest is er eigenlijk weinig nieuws te melden."