Veerman ruikt bloed tegen Ajax en TOP Oss wil wat in Doetinchem: het KKD-rijtje!

Veerman ruikt bloed tegen Ajax en TOP Oss wil wat in Doetinchem: het KKD-rijtje!

1 maart - 12:00

ADVERTORIAL - De vrijdag is weer aangebroken, wat betekent dat er weer een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie van start gaat. Onder meer ADO Den Haag, De Graafschap en Roda JC komen in actie. Blik vooruit en speel mee met het KKD-rijtje van Unibet! De weddenschappen kan je los of in een combinatie spelen.

ADO Den Haag - Jong Ajax: Henk Veerman maakt minimaal één doelpunt (1.78)

Nummer drie ADO Den Haag treft met Jong Ajax de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie. De Residentieclub hoopt vurig op promotie naar de Eredivisie en om die droom wat meer leven in te blazen moet er van de Amsterdamse beloften worden gewonnen.

Van Jong Ajax weten we dat ze bij tijd verrassend uit de hoek kunnen komen, maar of dat vrijdag het geval zal zijn valt te betwisten. Gezien de blessures in de hoofdmacht is de kans klein dat er een groot aantal spelers zullen meespelen die ook minuten kunnen maken in de hoofdmacht van Ajax. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan zal Henk Veerman daar met plezier naar kijken. De spits maakte dit seizoen al zeventien treffers en wil verder op jacht naar de topscorerstitel van de KKD. Voor één doelpunt van Veerman tegen Jong Ajax staat een odd van 1.78 bij Unibet.

SC Telstar - Roda JC: Roda wint (2.10)

Ook Telstar en Roda vechten een duel uit tussen een hoog en laag geklasseerd KKD-team. Ook in Kerkrade leeft de droom om te promoveren naar de Eredivisie en die is springlevend. De Limburgers zitten in een bijzonder goede flow, aangezien er afgelopen vrijdag nog knap in een uitwedstrijd werd gewonnen van koploper Willem II (2-3). 

Roda staat momenteel als tweede geklasseerd in de KKD en om die positie te verstevigen zal er met Telstar moeten worden afgerekend. De club uit Noord-Holland won maandag dan wel met 0-3 van Jong Ajax, maar presteert zeer wisselvallig. Als Roda echt wat wil, dan is het aan zijn stand verplicht om met Telstar af te rekenen. Voor een overwinning van Roda staat een odd van 2.10 bij Unibet.

De Graafschap - TOP Oss: beide teams scoren (2.04)

Ook tussen De Graafschap en TOP Oss zijn de verschillen groot op de ranglijst. De Superboeren staan op de vijfde plaats in de KKD, terwijl de club uit Brabant op de negentiende plaats staat. Op papier zou dit een wedstrijd zijn die gespeeld is zou je zeggen, maar gezien de resultaten van de laatste weken zal TOP Oss niet helemaal zonder vertrouwen afreizen naar Doetinchem.

TOP Oss won de laatste twee wedstrijden die het in de KKD speelde. Jong Ajax (2-1) en Jong FC Utrecht (0-3) werden achtereenvolgens verslagen. Een nieuwe overwinning bij De Graafschap gaat misschien wat ver, maar een uitdoelpunt op de Vijverberg is geen hele gekke gedachte. Unibet biedt een odd van 2.04 aan voor wanneer beide teams tot scoren komen.

De combo

Scoort Veerman tegen Jong Ajax, doet Roda zijn plicht tegen Telstar en scoort zowel De Graafschap als TOP Oss? Dan kan je bij een gecombineerde weddenschap 7.63 keer je inzet pakken!

Klik hier om de KKD-weddenschap(pen) te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.