Reijnders: 'Verstopte me vroeger na een fout, tot mijn vader me op Iniesta wees'

Reijnders: 'Verstopte me vroeger na een fout, tot mijn vader me op Iniesta wees'

2 maart - 18:35 Laatste update: 18:39
34

Tijjani Reijnders maakte in de zomer de reuzenstap naar AC Milan en de middenvelder heeft sindsdien nog geen moment teleurgesteld. De 25-jarige Zwollenaar speelt met zelfvertrouwen, maar geeft toe in het verleden een stuk minder durf te hebben in zijn spel. 

Reijnders stelt in gesprek met De Telegraaf dat veel mensen vraagtekens hadden bij de grote stap die Reijnders in de zomer van 2023 zette. "In het begin weet je niet wat je kan verwachten", meent de middenvelder. "En dan lees je dat mensen zich afvragen of de stap van AZ naar AC Milan niet te groot is en of ik geen bankzitter zou worden. Maar mijn familie en ik hebben eigenlijk altijd het vertrouwen gehad dat ik een succes kon worden door mezelf te zijn", aldus Reijnders. 

Wedden

Meer odds

De Nederlander kwam al 25 wedstrijden in actie voor de Rossoneri in de Serie A en begon tegen SS Lazio op de bank vanwege babynieuws. Reijnders geeft toe vroeger veel moeite te hebben gehad met het maken van fouten. "Vroeger was ik wél zenuwachtig. Als ik een fout maakte, ging ik verstoppertje spelen. Toen wees mijn vader me op Andres Iniesta en Kevin De Bruyne. Als zij in de fout gingen, lieten ze de volgende actie direct zien wat ze kunnen. Gelukkig denk ik nu ook zo", besluit de middenvelder.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!