Schreuder blijft langer in Dubai: Al Nasr licht optie van Nederlandse trainer

Schreuder blijft langer in Dubai: Al Nasr licht optie van Nederlandse trainer

4 maart - 17:35 Laatste update: 17:48
11

Het contract van Alfred Schreuder bij Al Nasr is verlengd tot medio 2025. De oefenmeester stond oorspronkelijk tot het einde van dit seizoen onder contract in de Verenigde Arabische Emiraten, maar de optie voor nog een jaar is nu dus gelicht.

Schreuder is sinds november trainer van de club uit Dubai. Hij begon het seizoen echter een andere club uit de Verenigde Arabische Emiraten, namelijk Al Ain. Daar werd hij na iets minder dan een halfjaar ontslagen. Binnen drie weken tekende de Barnevelder bij zijn huidige club.

Momenteel staat Al Nasr zesde op het hoogste niveau van de Verenigde Arabische Emiraten. De bekendste spelers van de club zijn Adel Taarabt en oud-FC Groningen-speler Samir Memisevic.

Eerder was Schreuder hoofdtrainer bij FC Twente, Hoffenheim en Club Brugge, alvorens hij in 2022 bij Ajax tekende. Zijn veelbesproken avontuur in Amsterdam was echter ook van korte duur. In januari 2023 werd de Nederlander per direct op non-actief gesteld, als gevolg van teleurstellende resultaten.