Spelers City en Liverpool gaan online al strijd aan: 'Hij weet niet hoe dat voelt'

Spelers City en Liverpool gaan online al strijd aan: 'Hij weet niet hoe dat voelt'

8 maart - 09:55
68

Erling Haaland en Rúben Dias hebben gereageerd op eerdere uitspraken van Trent Alexander-Arnold. De Engels international stelde eerder deze week dat prijzen voor Liverpool meer waard zijn dan voor Manchester City.

"Hoewel zij meer prijzen hebben gewonnen dan wij en waarschijnlijk succesvoller zijn geweest, zullen onze prijzen meer voor ons en onze supporters betekenen vanwege de financiële situatie bij beide clubs", kwam Alexander-Arnold verrassend naar buiten in gesprek met FourFourTwo.

De uitspraken van de Liverpool-speler werden door Sky Sports voorgelegd aan Haaland, die direct terugsloeg naar de Engelsman. "Als hij dat wil zeggen, prima. Ik ben hier pas één jaar en heb de treble gewonnen. Dat gaf een behoorlijk lekker gevoel. Ik denk niet dat hij precies weet hoe dat voelt", aldus de Noor.

Dias sluit zich aan bij zijn teamgenoot en beet in gesprek met BBC Radio Manchester terug naar Alexander-Arnold. "Aan het eind van de dag kun je alleen bepaalde emoties hebben als je echt dingen wint. Bij het winnen van de treble komt een gevoel dat je alleen kunt hebben als je de treble daadwerkelijk wint. Ik probeer geen commentaar te geven op het succes van andere mensen en probeer het ook niet groter of kleiner te maken dan dat het is."

De spanningen lopen dus hoog op in aanloop naar zondag, wanneer beide ploegen tegenover elkaar staan in de Premier League. De wedstrijd kan cruciaal zijn in de strijd om het kampioenschap. Liverpool staat eerste en Manchester City tweede. Het verschil op de ranglijst bedraagt slechts één punt. De aftrap is om 16.45 uur op Anfield Road.