Haaland opnieuw lyrisch over 'monster' Van Dijk: 'Hij is echt ongelooflijk'

Haaland opnieuw lyrisch over 'monster' Van Dijk: 'Hij is echt ongelooflijk'

8 maart - 13:47 Laatste update: 15:03
57

Manchester City-superspits Erling Haaland heeft zich niet voor het eerst in zijn loopbaan lovend uitgelaten over Virgil van Dijk. De twee staan komende zondag tegenover elkaar, en de Noor is op zijn hoede voor de Nederlander. 

Haaland blikt tegenover TNT Sport vooruit op zijn confrontatie met Liverpool-verdediger Van Dijk. De Noor sprak zijn bewondering over zijn directe tegenstander van zondag al eens eerder uit. Ook nu was hij weer vol lof. "Voor mij is hij de belangrijkste speler bij Liverpool. Hij is een monster. Ik hoorde dat hij ook nog heel aardig is, dus dat helpt. Van Dijk is ongelooflijk. Ik speel graag tegen zulke spelers. Dan test je jezelf echt. Het wordt een mooie wedstrijd", aldus Haaland.

De spits stond met regerend landskampioen City drie keer eerder tegenover Van Dijk. In die drie wedstrijden was hij 'slechts' één keer trefzeker. De wedstrijd van komende zondag kan cruciaal zijn de strijd om het Engelse landskampioenschap. Liverpool staat eerste en heeft één punt meer dan City. De aftrap is om 16.45 uur.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!

(edited)