Meijer nog in ongewisse over toekomst bij NEC: 'Wil sowieso trainer zijn'

Meijer nog in ongewisse over toekomst bij NEC: 'Wil sowieso trainer zijn'

11 maart - 18:48
55

Rogier Meijer heeft de wind in de zeilen bij NEC, maar het is nog niet zeker dat hij ook volgend seizoen aan het roer staat in Nijmegen. De 42-jarige trainer heeft een aflopend contract bij de bekerfinalist en nummer zes van de Eredivisie.

Meijer werd na de 2-0 zege op sc Heerenveen gevraagd naar zijn toekomst in De Goffert. "Dat is een goede vraag. Dat zal in de komende weken duidelijk worden. Ik spreek met NEC, vandaar zal duidelijk worden welke kant we opgaan", reageert hij in gesprek met ESPN. "Ik denk dat we met NEC heel goede stappen maken samen, daar ben ik ook onderdeel van. Dat bevalt me heel goed, dan ga je dat met elkaar bespreken."

Voor Meijer staat één ding vast. "Ik wil volgend jaar sowieso graag trainer zijn, of dat nu hier is of ergens anders. We hebben goede gesprekken. Daar heb ik best wel vertrouwen in en uiteraard heb ik het naar mijn zin. Maar je wil dingen ook met elkaar bespreken: hoe gaat het volgend jaar, hoe is het perspectief? Dan komt er een keuze en als die er is, dan meld ik mij." 

Het begin van het seizoen verliep nog stroef voor NEC. De spelersbus werd zelfs opgewacht door boze fans, die riepen om het vertrek van Meijer. Dat sentiment is volledig gekeerd. De Nijmegenaren staan slechts één puntje achter Ajax in de Eredivisie en staan op 21 april in de bekerfinale tegenover Feyenoord.