Ajax valt weer terug in oude defensieve patronen: €50 als Sparta en Ajax scoren!

Ajax valt weer terug in oude defensieve patronen: €50 als Sparta en Ajax scoren!

17 maart - 13:00 Laatste update: 02:25

ADVERTORIAL - Daags na het verloren Conference League-duel met Aston Villa mag Ajax het alweer gaan laten zien in de Eredivisie. De Amsterdammers gaan op bezoek bij Sparta Rotterdam. Unibet biedt een mooie welkomstactie aan: pak 50 euro wanneer beide teams een doelpunt weten te maken.

Ajax en tegengoals

Het ging de laatste tijd weer even goed bij Ajax, maar toch kregen de Amsterdammers de laatste wedstrijden flink weer wat goals om de oren. Fortuna Sittard wist er twee te maken in de Johan Cruijff Arena en Villa passeerde de Amsterdamse defensie zelfs vier keer. Daar zal Sparta met genoegen naar hebben gekeken.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Sparta Rotterdam - Ajax en zet in op 'beide teams scoren: ja'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Komt zowel Ajax als Sparta tot scoren? Dan pak je maximaal €50! Komt slechts één team tot scoren of wordt het een doelpuntloos gelijkspel? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.