Vermoedelijke opstelling: Ivanusec start voor tweede duel op rij bij Feyenoord

Vermoedelijke opstelling: Ivanusec start voor tweede duel op rij bij Feyenoord

17 maart - 08:21 Laatste update: 08:21
35

Luka Ivanusec lijkt zijn basisplaats te behouden bij Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen in de Eredivisie. Trainer Arne Slot geeft de Kroaat de voorkeur boven Igor Paixão. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Rotterdammers.

Ivanusec kreeg vorige week een kans in de basis tegen Heracles Almelo (3-0) en gaf onder meer een assist. Hoewel Paixão het als invaller ook goed deed met een doelpunt, neemt de Braziliaan waarschijnlijk weer op de bank plaats. Yankuba Minteh is opnieuw de rechtsbuiten, Santiago Gimenez staat in de spits.

Doordat Calvin Stengs nog ontbreekt, vormen Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Quinten Timber weer het middenveld. Die laatste werd vrijdag voor het eerst opgeroepen voor Oranje. Teamgenoten Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman en Wieffer kregen eveneens een uitnodiging van bondscoach Ronald Koeman.

Naast Stengs kan Feyenoord tegen Heerenveen nog niet beschikken over Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo. Thomas van den Belt keert wel terug in de selectie.

Het uitduel in het Abe Lenstra Stadion begint zondag om 14.30 uur.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.