Keane en Neville eens over nieuwe Man United-manager: 'Een logische link'

Keane en Neville eens over nieuwe Man United-manager: 'Een logische link'

21 maart - 16:25
18

Roy Keane en Gary Neville vinden het niet gek dat Gareth Southgate aan Manchester United wordt gelinkt. De twee analisten denken dat de link logisch is, aangezien de bondscoach van Engeland en de beoogde sportief directeur van Man United elkaar goed kennen.

Onder andere The Daily Mirror maakte eerder al melding van een link tussen Manchester United en Southgate. Volgens Manchester Evening News zal de aanstelling van de huidige bondscoach van Engeland echter slecht vallen bij de achterban van The Red Devils.

Clubicoon Neville is het daar niet mee eens. "Ik denk gewoon, wat moet Erik ten Hag doen om bij Manchester United te mogen blijven? Is de FA Cup bijvoorbeeld genoeg, of moet hij in de top vier eindigen? Ik heb Southgate nooit gezien als manager van United, maar nu zie ik het wel gebeuren. Hij kent Dan Ashworth", zegt de oud-verdediger in de Stick to Football-podcast.

Dan Ashworth is momenteel nog de sportief directeur van Newcastle United, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid de overstap maken naar het rode gedeelte van Manchester. Ook Keane vindt de link met Southgate daarom niet gek. "Ik zie het wel voor me. Ze hebben eerder met elkaar gewerkt, dus ik ben er niet zo verbaasd over", aldus de oud-middenvelder van Manchester United.