LIVE: Oranje overtuigt pas laat en maakt vier goals (gesloten)

LIVE: Oranje overtuigt pas laat en maakt vier goals (gesloten)

22 maart - 21:00 Laatste update: 21:00
640

Het Nederlands elftal speelt vrijdagavond zijn eerste wedstrijd van het kalenderjaar. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman trapt in de Johan Cruijff Arena om 20.45 uur af tegen Schotland. Mis niets van het oefenduel in het liveblog van VoetbalPrimeur!

Koeman had, niet voor het eerst in zijn tweede periode als bondscoach, in aanloop naar de wedstrijd te maken met personele problemen. Zo hebben Stefan de Vrij en Quilindschy Hartman het trainingskamp verlaten met blessures, terwijl Brian Brobbey eerder al afzegde met een kwetsuur. De keuzeheer gaf donderdag al prijs dat Mark Flekken onder de lat staat tegen de Schotten, Bart Verbruggen mag zich dinsdag laten zien tegen Duitsland.

De oefenwedstrijd tegen Schotland is een van de laatste tests voor het EK voor Oranje. Na deze interlandbreak komt de selectie pas weer in juni bijeen, als Koeman zijn definitieve selectie voor het eindtoernooi al heeft doorgegeven. Canada en IJsland zijn in juni de laatste tegenstanders van Nederland voor het EK begint.

Opstelling Oranje: Flekken; Geertruida, Van Dijk, Aké, Frimpong; Wieffer, Reijnders, Wijnaldum; Simons, Memphis, Simons

Volg de wedstrijd hieronder in het liveblog!