Vermoedelijke opstelling PSV: Saibari keert terug, Schouten weer in defensie

Vermoedelijke opstelling PSV: Saibari keert terug, Schouten weer in defensie

30 maart - 08:07 Laatste update: 08:10
27

PSV keert zaterdagavond terug na een interlandperiode met een wedstrijd tegen NEC. Volgens Peter Bosz één van de lastigere uitwedstrijden dit seizoen en daarom zal hij niet met een B-elftal aankomen. Ismael Saibari lijkt bijvoorbeeld terug te keren.

Op doel zal Bosz gaan voor Walter Benítez. De goalie keerde met trots terug van de interlandperiode, aangezien hij zijn debuut maakte voor de Argentijnse nationale ploeg. Achterin lijkt Jerdy Schouten weer de voorkeur te krijgen boven André Ramalho. Samen met Olivier Boscagli moet de middenvelder van origine zorgen voor voetbal van achteruit. Jordan Teze en Sergiño Dest zullen het tweetal zoals altijd flankeren.

Saibari lijkt direct een basisplaats te krijgen bij zijn terugkeer. Bosz lijkt te gaan voor een offensief middenveld met Guus Til en Joey Veerman naast de Marokkaans international. Malik Tillman is hierdoor het kind van de rekening. Voorin zijn Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano bijna altijd het vaste trio. Tillman speelde in het duel met Dortmund nog linksbuiten, maar dat lijkt tegen NEC wel erg onwaarschijnlijk.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Til, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano.