'Real-legende Raúl staat voor opmerkelijke terugkeer naar Duitsland'

'Real-legende Raúl staat voor opmerkelijke terugkeer naar Duitsland'

3 mei - 09:16
6

Raúl kan zijn trainersloopbaan vervolgen in Duitsland bij Hamburger SV, zo schrijft BILD. De club lijkt komende jaargang voor het zevende opeenvolgende seizoen te acteren op het tweede niveau in Duitsland en dus wordt er gedacht aan een trainerswissel.

Op dit moment is Raúl de trainer van de beloften van Real Madrid. Volgens het Duitse medium is de Real-legende de topkandidaat van Felix Magath om de nieuwe trainer te worden van Hamburger SV. Ruim tien jaar geleden speelde Raúl onder leiding van Magath bij Schalke 04.

Magath gaat mogelijk op korte termijn de bekritiseerde sportieve directeur Jonas Boldt opvolgen bij Hamburger SV, want onder zijn leiding lijkt de club opnieuw naast promotie te grijpen. Op dit moment staat Hamburger SV op de vierde plaats in de 2. Bundesliga. De achterstand bedraagt vier punten op de nummer drie, de plek die met de nummer zestien van de Bundesliga strijdt om een plek op het hoogste niveau.

Steffen Baumgart staat nu voor de groep bij Hamburger SV, waar hij op 20 februari werd aangesteld als hoofdtrainer. Sinds de degradatie in 2018 is Baumgart de zesde eindverantwoordelijke bij de club.