Update: Moyes bevestigt belangstelling voor bekend Manchester United-duo

Update: Moyes bevestigt belangstelling voor bekend Manchester United-duo

01-08-2016 14:54
1

David Moyes werd onlangs aangesteld als nieuwe manager van Sunderland. De voormalig coach van Manchester United en Everton heeft gelijk grootse plannen in dienst van The Black Cats. Hij richt zijn pijlen op twee spelers met wie hij voorheen samenwerkte.

Volgens de Britse boulevardkrant The Daily Mirror wil Moyes inkopen doen bij United. De Schot wil niet alleen Marouane Fellaini, maar ook Adnan Januzaj wegplukken bij de Mancunians. Moyes kent de twee Belgen natuurlijk erg goed. Januzaj debuteerde onder zijn bewind in het eerste elftal van United. En Fellaini werd door Moyes op erg jonge leeftijd weggeplukt bij Standard en schitterde onder Moyes vijf seizoenen bij Everton.

United nam Moyes vervolgens over als opvolger voor Sir Alex Ferguson en in zijn kielzog kwam ook Fellaini naar Manchester. Een vernieuwde reünie lijkt in de maak volgens de boulevardkrant, als het bescheiden Sunderland de financiële eisen van zowel speler club kan inwilligen.

Update 1/8 14.54: Sunderland-manager David Moyes heeft maandag bevestigd dat Marouane Fellaini en Adnan Januzaj op zijn verlanglijstje staan. "Het zijn uitstekende voetballers", aldus Moyes op een persconferentie over het duo van Manchester United, zijn oude club. "Ja, we zijn geïnteresseerd, maar ik weet zeker dat er meer clubs zijn die er hetzelfde over denken."