Update: oude bekende van Feyenoord verkast op huurbasis naar Premier League

Update: oude bekende van Feyenoord verkast op huurbasis naar Premier League

Gepubliceerd: vrijdag 20 januari 2017 om 18:13vr 20-01-2017 om 18:13

Gregory van der Wiel kan een overstap naar Hull City uit zijn hoofd zetten. De Premier League-club werd vorige week nog gelinkt aan de Nederlandse back, maar inmiddels is er voor een andere optie gekozen. Omar Elabdellaoui verkast naar The Tigers. 

Hull huurt de 25-jarige Elabdellaoui van het Griekse Olympiakos, melden diverse media. De Noorse vleugelverdediger speelde eerder al eens in Engeland. Tussen 2008 en 2013 stond Elabdellaoui onder contract bij Manchester City. Die club verhuurde hem in 2012 voor een korte periode aan Feyenoord. Uiteindelijk speelde Elabdellaoui slechts een handvol duels in De Kuip. De samenwerking werd geen succes - en in januari keerde de Noor terug naar Manchester. 

Bij het Duitse Eintracht Braunschweig en, sinds 2014, bij Olympiakos kwam Elabdellaoui wél uit de verf. In 2013 debuteerde de rechtspoot zelfs in het nationale team van Noorwegen. Inmiddels heeft Elabdellaoui meer dan twintig interlands op zijn naam staan. Hull huurt hem voor een halfjaar, weet Sky Sports, en heeft in de zomer een optie tot koop. 

Update 20-1, 18.13 uur: Omar Elabdellaoui maakt het seizoen definitief af bij Hull City. Zijn komst is via de officiële kanalen van de club bevestigd. De voormalige Feyenoorder komt op huurbasis over van het Griekse Olympiakos.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws