Feyenoorder beleeft absoluut topseizoen: 'Ik denk ook dat dit mijn beste jaar is'

Feyenoorder beleeft absoluut topseizoen: 'Ik denk ook dat dit mijn beste jaar is'

30-03-2017 21:35
7

Jens Toornstra merkt aan alles dat de landstitel voor Feyenoord steeds dichterbij komt. De middenvelder annex aanvaller is belangrijk voor de Rotterdammers, met dit seizoen al tien doelpunten en acht assists. 

"Het begint nu natuurlijk te broeien, we komen steeds dichterbij", aldus Toornstra tegenover Feyenoord TV. "Je merkt wel dat de mensen er mee bezig zijn, maar ik moet zeggen dat er weinig over wordt aangesproken. Het hoort er bij, het is de druk die bij een club als Feyenoord hoort. Dat maakt het alleen maar mooier om voor deze club te spelen."

Niet alleen Feyenoord draait goed, ook Toornstra is op dreef. "Het team draait goed, dus dan is het makkelijker om daarin mee te gaan. De ballen vliegen er gewoon in, dat moet je ook wel eens hebben. Het is wel lekker om in de flow te zitten."

De veelzijdigheid van Toornstra is een belangrijk wapen van de middenvelder. "Ik heb alle posities op het middenveld én in de aanval ingevuld dit seizoen. Ik denk ook dat dit mijn beste jaar is. We staan er met het team ook goed voor, ik denk dat het tot nu toe een topseizoen is.