'Milan is helemaal klaar met Raiola en zet supertalent Donnarumma voor het blok'

'Milan is helemaal klaar met Raiola en zet supertalent Donnarumma voor het blok'

04-06-2017 12:54
23

AC Milan is klaar met Mino Raiola en dat kost de club wellicht supertalent Gianluigi Donnarumma. Volgens het Italiaanse Corriere della Sera heeft de club genoeg van de Nederlandse zaakwaarnemer, na moeizame onderhandelingen over een nieuw contract voor Donnarumma. 

Donnarumma wordt gezien als toekomstig beste keeper ter wereld en Milan wil de Italiaan derhalve graag een nieuw contract aanbieden. Raiola, zaakwaarnemer van Donnarumma, wil echter dat er een aantal clausules in het contract van de doelman wordt opgenomen. Zo zou de club verplicht zijn mee te werken wanneer de aangekondigde versterkingen niet gerealiseerd worden. Met het nieuwe contract zou Donnarumma naar verluidt zo'n 4,5 miljoen euro per jaar verdienen.

De club uit Milaan heeft het nu helemaal gehad met de zaakwaarnemer en zijn clausules. Volgens de eerdergenoemde bron wil Milan dat Donnarumma kiest tussen de club en Raiola. Daarmee staat de jonge doelman voor een lastige keuze. Hij is al van jongs af aan fan van de Italiaanse club, maar wil ook niet zomaar zijn goede relatie met Raiola op het spel zetten. Het huidige contract van de jonge goalie loopt in 2018 af.