Buitenspel: Genee wordt CEO bij bedrijf, Danny Vera stopt samen met Derksen

Buitenspel: Genee wordt CEO bij bedrijf, Danny Vera stopt samen met Derksen

29-06-2017 13:31
12

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Danny Vera bezig aan laatste seizoen Voetbal Inside
Danny Vera begint aan zijn laaste seizoen bij Voetbal Inside. De zanger, die met zijn band groot werd bij het voetbalpraatprogramma, verbindt zijn lot aan die van Johan Derksen. "Nog een jaar en dan zit het er zeer waarschijnlijk op", zegt Vera in een interview in het Algemeen Dagblad. Vera kreeg in 2009 een vaste plaats in VI aangeboden door Derksen.

"Ik heb begrepen dat Johan aan het einde van komend seizoen stopt bij VI. En zonder hem ga ik niet verder. Ook als het programma zonder hem doorloopt, is het voor mij geen VI meer. Wat ik doe als Johan er nog een jaar aan vastplakt? Moet ik nog eens goed over nadenken. Maar ik denk dat het goed moment is om het af te sluiten", aldus Vera.

Wilfred Genee wordt CEO
We blijven nog even bij Voetbal Inside: Wilfred Genee heeft namelijk een nieuwe baan gevonden. De presentator van VI wordt CEO bij het Brabantse familiebedrijf JHB Group in Schijndel, waar hij honderden werknemers onder zich krijgt. "Toen ik werd gevraagd zei mijn vrouw meteen: moet je doen", zegt Genee in het Algemeen Dagblad. "Ze zei: je bent duidelijk, kunt verwoorden wat er goed en fout gaat zonder persoonlijk te worden en bent oplossingsgericht. Ze heeft gelijk, denk ik. Ik kan mensen in hun kracht zetten. Dat is wat bij Voetbal Inside ook doe."