Veltman: 'Liever thuis spelen dan naar VVV met de bus. Weer in hotel zitten enzo'

Veltman: 'Liever thuis spelen dan naar VVV met de bus. Weer in hotel zitten enzo'

25-08-2017 17:58
95

Joël Veltman had donderdagavond moeite om in slaap te komen na de blamage tegen Rosenborg. De wedstrijd tegen de Noren werd continu afgespeeld in het hoofd van de Ajax-aanvoerder.

"Het is gek omdat we zondag weer een wedstrijd hebben (tegen VVV, red.). Daar moet je je nu op gaan focussen. We voelen de klap nu, maar ook nog na zondag", zegt Veltman tegen Ajax TV. "Ik heb een slaappil ingenomen. Een paar andere jongens ook. Dat was echt nodig. Die wedstrijd speelde zich een paar keer af in mijn hoofd."

Over twee dagen wacht de confrontatie met het goed presterende VVV. Veltman: "Je hebt liever een thuiswedstrijd in plaats van naar VVV met de bus. Dan moet je ook weer in een hotel zitten enzo. Je hebt dan liever een thuiswedstrijd in de Arena. Maar dat is het programma. Wij zijn Ajax, dus we moeten dan gewoon winnen."

Nu Ajax geen Europees voetbal speelt, is het voor de aanvoerder duidelijk waar men in Amsterdam het vizier op moet richten: "Dan moeten we maar vol voor de dubbel gaan, denk ik", zo sluit de rechtsback van Ajax af.