Van der Meyde krijgt lachers op zijn hand met melig tattoo-verhaal: Was dronken

Van der Meyde krijgt lachers op zijn hand met melig tattoo-verhaal: "Was dronken"

10-12-2017 11:37
14

Andy van der Meyde zorgde voor zaterdagavond voor veel hilariteit als tafelgast bij de Eretribune. De oud-rechtsbuiten krijgt vrijwel de hele studio, inclusief zichzelf, aan het lachen met een nogal melig verhaal over zijn Ajax-tatoeage.

Van der Meyde kwam in 2010 bij PSV terecht en bleek tot ontsteltenis van de supporters een Ajax-tattoo op zijn kuit te hebben. "Ik had een tatoeage van alle teams waar ik gespeeld had, maar van Ajax de grootste. Ik heb er toen maar een karper overheen laten zetten, met zijn mond open. Bij voetballers is dat heel mooi haha."

Later belandde Van der Meyde op een feest met leden van de F-Side. "Er kwam iemand naar me toe: hee Andy man, hoe is het? Laat je tattoo eens zien. Ik zei: ga een biertje drinken man, ik heb geen tattoo. Hij zei: ik kom zo terug, wacht maar. Ik was dronken en ik dacht: ja, laat maar gaan. Op een gegeven moment kwamen er zes man op me af. Eentje wilde me een klap geven, omdat ik geen Ajax-tattoo had. Maar ze hadden niet in de gaten dat ik ook zes vrienden mee had, echt grote gasten. Binnen een seconde was die hele tent leeg geslagen haha."