'NAC ontbindt contract en geeft doelman gelegenheid om nieuwe club te vinden'

'NAC ontbindt contract en geeft doelman gelegenheid om nieuwe club te vinden'

29-12-2017 08:41
11

Hij begon het seizoen als eerste keeper, maar vier maanden later lijkt Andries Noppert op weg naar de uitgang bij NAC Breda. De doelman krijgt van de club alle ruimte om een nieuwe club te vinden en gaat dan ook niet mee op trainingskamp.

Dat meldt BN De Stem. Noppert begon vol goede moed aan de start van het seizoen, maar werd al snel gedegradeerd tot tweede en even later zelfs derde keeper. Mark Birighitti en Nigel Bertrams zijn hem voorbijgestreefd. De 23-jarige doelman hoopt via een stage een nieuwe club te vinden. Zijn contract loopt komende zomer af en wordt door NAC zo goed als zeker ontbonden, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.

Mocht Noppert na de eerste helft van januari nog geen nieuwe club hebben gevonden, dan sluit hij na het trainingskamp in Portugal weer aan bij de selectie van Stijn Vreven, in afwachting van wat komen gaat. Bij NAC lijkt er in ieder geval geen toekomst meer voor hem. Naast Birighitti en Bertrams heeft Noppert ook te maken met de stormachtige ontwikkeling van het Poolse talent Karol Niemczycki, die onlangs voor vijf jaar tekende.