Jordania haalt zeven spelers in één week naar Den Bosch: 'De oorlog is begonnen'

Jordania haalt zeven spelers in één week naar Den Bosch: 'De oorlog is begonnen'

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 13:47do 16-08-2018 om 13:47

Kakhi Jordania heeft tijdens zijn eerste weken als eigenaar van FC Den Bosch al direct zijn stempel gedrukt. De 24-jarige Georgiër heeft in één week tijd zeven spelers naar De Vliert gehaald.

Stefano Beltrame (Italië), Stefan Velkov (Bulgarije), Imran Oulad Omar (Nederland), Rauno Sappinen (Estland), Albin Gashi (Oostenrijk), Julián Marchioni en Nicolás Romat (beiden Argentinië) dragen dit seizoen het blauw-wit van FC Den Bosch, tot grote tevredenheid van trainer Wil Boessen. "We hebben altijd moeten werken met onmogelijkheden. Nu hebben we juist een luxeprobleem", vertelt de 54-jarige Limburger aan de NOS. Boessen ziet de concurrentiestrijd binnen zijn selectie losbarsten. "Ik heb gezegd dat de oorlog begonnen is. Uiteindelijk moet iedereen knokken voor zijn plek."

Dat is ook Danny Verbeek, aanvoerder en kind van de club, opgevallen. "Het gaat er wat feller aan toe op de training en ik denk dat we dat ook nodig hadden." De linksbuiten begrijpt dat de Bosschenaren voor de overname hebben gekozen. "Ik ben een tijdje weg geweest en ik zag dat dat de club langzaam aan het afglijden was. Het was wel duidelijk dat er iets moest gebeuren. Ik hoop dat dit een stap in de goede richting is."

Nog niet klaar
Boessen verwacht overigens dat er nog meer spelers naar de hoofdstad van Noord-Brabant zullen komen. "We willen bovenin meedraaien. Als tijdens de winterstop blijkt dat we niet op koers liggen, komen er meer spelers bij." De trainer verwacht niet dat Jordania zich te veel met de opstelling wil bemoeien. "Dat heb ik besproken met hem. Als hij zegt: die moet spelen en die moet spelen, dan stop ik."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat FC Den Bosch onder Jordania de Eredivisie halen?

(15012 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws