Feyenoord wint eigen supporters terug: We waren echt connected

Feyenoord wint eigen supporters terug: "We waren echt connected"

16-08-2018 23:01
83

Robin van Persie baalt als een stekker na de uitschakeling tegen AS Trencin. De Feyenoord-routinier begrijpt niet waarom zijn ploeg zoveel kansen miste, want Trencin was in zijn ogen uit te schakelen.

"We waren goed en gretig en hebben veel kansen gehad. Helaas hebben we ze niet gemaakt. Ik had er zelf ook vier of vijf. Daar moeten er een paar van in. Daar baal ik wel van", zegt Van Persie tegen FOX Sports. "Het is dubbel, want we waren écht goed. We waren goed en zetten hoog druk. Die kansen moeten er dan gewoon in. Als dat niet gebeurt, is dat ons te verwijten. Dat is zwaar balen."

Van Persie denkt dat Feyenoord de eigen fans teruggewonnen heeft met het spel tegen Trencin. "Ja, dat denk ik wel. Als je het met de vorige twee wedstrijden vergelijkt, was het echt fantastisch. We waren echt connected. Dat is hoe het moet zijn. Zondag weer."

"We hebben er wel van geleerd. We hebben veel met elkaar gesproken. Ik vind dat er geen verschil tussen uit en thuis mag zijn. Het was goed hoe we begonnen en speelden. Daar kunnen we mee door."