Grote kans op Vilhena-transfer: 'Opvolger niet per se nodig, komt er eentje aan'

Grote kans op Vilhena-transfer: 'Opvolger niet per se nodig, komt er eentje aan'

17-08-2018 20:25
89

De kans is zeer aanwezig dat Feyenoord deze zomer nog instemt met een transfer van Tonny Vilhena. Dat stelt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad bij RTV Rijnmond. Hij denkt dat de Rotterdammers in dat geval geen vervanger halen.

"Ik geloof niet dat Frankfurt de meest betalende club is in de Bundesliga, maar die jongen wil graag. En Van Bronckhorst heeft het nog een keer duidelijk gezegd tegen eigenlijk alle wetten van de voetballerij in: dat het inderdaad wel tijd is voor hem om te vertrekken en dat het een mooie stap is", laat Gouka weten.

"Alle ingrediënten zijn er", concludeert de journalist. "Het gaat er nu alleen om wat Martin van Geel wil hebben en wat Frankfurt bereid is om neer te leggen." Hij betwijfelt of Feyenoord dan zelf nog in actie komt. "Van Bronckhorst heeft letterlijk gezegd dat het niet eens per se hoeft. Hij heeft Ayoub gehaald natuurlijk. En ik zie er één aankomen bij Feyenoord van 1.91 meter, zeventien jaar en met een linkerbeen: Wouter Burger."

"Het is heel gevaarlijk van de pers om hem meteen op het paard te zetten, maar daar komt wel een speler aan eindelijk", vervolgt Gouka. "Dat is wel een speler waarvan je zegt: die heeft iets meer dan de gemiddelde jeugdspeler. Burger kun je wel opschrijven."