In het kort: Draxler mist wedstrijd tegen Nederland, Cole beëindigt carrière

In het kort: Draxler mist wedstrijd tegen Nederland, Cole beëindigt carrière

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 15:22di 13-11-2018 om 15:22

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Draxler mist wedstrijden tegen Nederland en Rusland
Julian Draxler mist de wedstrijden van het Duitse elftal tegen Nederland en Rusland vanwege familiaire omstandigheden. Eerder werd al bekend dat Duitsland ook niet kan beschikken over Jérôme Boateng, die in overleg met de Duitse bond en Bayern München een rustperiode inlast. Ook Mark Uth ontbreekt vanwege een blessure.

Messi genoot tijdens blessure van tijd met zoon
Tijdens de blessure aan zijn arm keek Lionel Messi de wedstrijden van Barcelona vaak met zijn zoontje Thiago op de tribunes van Camp Nou. Daar genoot hij zichtbaar van en op het Twitteraccount van Barcelona laat hij weten dat Thiago het spelletje al goed in de gaten heeft. "Ik was verrast dat hij al zoveel facetten van het spel begrijpt en dit was ook de eerste keer dat ik zo met hem naar een voetbalwedstrijd kon kijken." 

Voormalig Chelsea-speler Joe Cole beëindigt carrière
Joe Cole zet een punt achter zijn voetbalcarrière. De 56-voudig international van Engeland speelde zijn laatste seizoenen voor Tampa Bay Rowdies in de Verenigde Staten. Cole speelde voor zeven clubs waarmee hij in totaal drie landskampioenschappen wist te winnen. Ook mocht hij twee keer de FA Cup in de lucht steken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws