Jansen hekelt 'zielig' gedrag Van Boekel: Sta er dan lekker boven

Jansen hekelt 'zielig' gedrag Van Boekel: "Sta er dan lekker boven"

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 23:59zo 09-12-2018 om 23:59

Anco Jansen is niet blij met het optreden van Pol van Boekel tijdens FC Emmen - Feyenoord. De aanvoerder van Emmen doet zijn beklag over twee penaltysituaties en een gele kaart die hij kreeg.

Feyenoord kreeg zondagmiddag twee strafschoppen. Jansen ging verhaal halen, maar kreeg daar geel voor. "Daar ben ik ook aanvoerder voor. Dat heb ik hem ook gezegd. Dan vind ik het een beetje zielig als je daar een gele kaart voor geeft, maar dat gebeurt dan", zegt Jansen tegen Voetbal Inside.

"Die tweede (de 1-4 van Vilhena, hieronder te bekijken, red.) vind ik gewoon geen penalty. Hij speelt vol de bal. Het gebeurt weleens dat je iets raakt. Bij die eerste ook, de bal ligt volgens mij al bij de keeper. In andere wedstrijden zie ik dat er anders besloten wordt dan hoe Van Boekel dat vandaag gedaan heeft. Daar moeten we mee dealen."

Jansen plaatst Emmen niet in de slachtofferrol en denkt niet dat topclubs bevoordeeld worden. "Dat is altijd een beetje calimero-gedrag. Het is zo dat wij minder in die situaties komen dan Feyenoord, maar laten we zeggen dat het redelijk makkelijk was."

"Wat ik zei? Dat ik het geen penalty vind. Hier heb je 'm Jansen, alstublieft. Er zit een beetje emotie bij. Dat is normaal voor een voetballer. De wedstrijd was er ook niet naar om met kaarten te zwaaien. Als er wat gezegd wordt, sta er dan lekker boven en zeg Jansen, oprotten. Dan is het klaar."

Poll

Eens met Jansen?

(1260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws