'Borussia Dortmund is het zat en verkoopt geen spelers meer aan Bayern München'

'Borussia Dortmund is het zat en verkoopt geen spelers meer aan Bayern München'

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 15:54wo 16-01-2019 om 15:54

Borussia Dortmund verkoopt voortaan geen spelers meer aan Bayern München. De club liet de afgelopen jaren veel belangrijke spelers vertrekken naar de Duitse recordkampioen, maar dat is verleden tijd.

Althans, dat meldt BILD woensdagmiddag. Door geen spelers meer aan de grootste concurrent te verkopen, hoopt Dortmund de strijd aan te kunnen gaan met Bayern. 

Der Rekordmeister sloeg in het verleden meerdere keren toe in Dortmund. Mario Götze (2013), Robert Lewandowski (2014) en Mats Hummels (2016): drie bepalende spelers die het geel-zwart van Dortmund inruilden voor het rode shirt van Bayern. In het verleden haalde Bayern ook onder meer oud-spelers Thomas Helmer en Torsten Frings op bij Dortmund. De Duitse topclub toonde ook regelmatig interesse in Marco Reus, maar de aanvaller speelt nog altijd bij Dortmund.

Dortmund ontving telkens hoge transfersommen voor de spelers, maar liet ook meerdere malen weten niet blij te zijn met het versterken van de concurrent. Nu hebben directeuren Joachim Watzke, Michael Zorc en Sebastian Kehl besloten om voortaan geen zaken meer te doen met Bayern.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede zaak van Dortmund?

(3631 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws