Overmars cancelt Chinese transfer van Neres: Die blijft nu wel, ja. Zeker

Overmars cancelt Chinese transfer van Neres: "Die blijft nu wel, ja. Zeker"

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 23:14wo 16-01-2019 om 23:14

Laatste update: woensdag 16 januari 2019 om 23:24wo 16-01-2019 om 23:24

David Neres maakt het seizoen af bij Ajax. Dat bevestigt Marc Overmars. Het Chinese Guangzhou Evergrande had 43 miljoen euro over voor de Braziliaan.

Neres mocht alleen weg als Diego Lainez naar Ajax zou komen De achttienjarige Mexicaan koos echter voor Real Betis, waardoor Overmars voet bij stuk houdt. "Die blijft nu wel, ja", antwoordt Overmars op de vraag van De Telegraaf of Neres blijft. "Of hij zeker tot het einde van het seizoen blijft? Ja, zeker."

De directeur spelersbeleid van Ajax wil verder niet veel kwijt over de transferplannen van Ajax. "Dat hebben we volgens mij al meerdere keren naar buiten gebracht. Wij doen onze kern niet weg. Een sterk of zwak elftal, het wordt altijd moeilijk natuurlijk, maar ik zie de uitdaging voor het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet."

Overmars was woensdag bij de Johan Cruijff Arena, waar hij het nieuwe supportershome opende. "Als directie van Ajax hebben we regelmatig gezegd dat er een nieuw honk moest komen. Eindelijk is het zover. Als je vier jaar lang niet echt een vaste plek hebt gehad, is dat natuurlijk lastig. Hier hebben ze naar uitgekeken."

Check ook: Overmars opent nieuw supportershome Ajax: "De hele avond gratis bier!"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws