Zlatan haalt uit: 'Je kunt niet alleen maar op televisie klagen en bekritiseren'

Zlatan haalt uit: 'Je kunt niet alleen maar op televisie klagen en bekritiseren'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 10:24di 19-03-2019 om 10:24

Zlatan Ibrahimovic denkt dat managers bij Manchester United nog altijd last hebben van de nalatenschap van Sir Alex Ferguson. Volgens de Zweedse spits wordt het tijd dat de zogenaamde 'klas van '92' zich niet meer met de club bemoeit.

"Alles wat gebeurt, wordt beoordeeld door het Ferguson-tijdperk. Ze zeggen: als Ferguson hier was, zou dit niet gebeuren, Ferguson zou het niet zo aanpakken", aldus Ibrahimovic in gesprek met Daily Mirror. "Ferguson zou het zo doen. Het ging altijd over Ferguson."

Ibrahimovic zou daar niet mee om kunnen gaan. "Ferguson heeft een plek in de geschiedenis van deze club, maar nu moet de club door. De club moet een nieuwe identiteit vinden en dat is lastig", meent hij.

De zogenaamde 'klas van '92' moet worden vergeten. "Zij zijn er niet meer. Ze zijn alleen nog op televisie en klagen constant, omdat ze niet actief betrokken zijn bij de club. Als je bij de club wilt werken, ga en zoek werk bij de club. Je kunt niet op televisie alleen maar klagen en bekritiseren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws