'Ik kan heel goed koken en ben een sfeermaker, dus Koeman kan me selecteren'

'Ik kan heel goed koken en ben een sfeermaker, dus Koeman kan me selecteren'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 23:26ma 25-03-2019 om 23:26

Laatste update: dinsdag 26 maart 2019 om 00:02di 26-03-2019 om 00:02

Agil Etemadi eiste in de slotfase van het duel tussen Almere City en TOP Oss de hoofdrol op door bij een 2-0 tussenstand een penalty van TOP tegen te houden. Bondscoach Ronald Koeman was aanwezig bij de wedstrijd om zijn zoon Ronald Koeman jr. aan het werk te zien, die keeper is van TOP. 

Na de rode kaart van een teamgenoot van Etemadi leek het door de penalty even spannend te worden, maar de doelman pakte de strafschop. "Dan is het even een keepersmomentje. Dan kun je je in de kijker spelen. Gelukkig pakte ik hem. Daar was ik blij mee", laat Etemadi weten aan FOX Sports.

Mogelijk heeft Etemadi indruk gemaakt op Koeman. "Ik heb nog geen keuze gemaakt tussen Iran en Nederland. Ik sta er wel voor open. Ik kan heel goed koken en ben een sfeermaker, dus Koeman kan me selecteren", lacht Etemadi.

De wedstrijd zou eigenlijk vrijdag worden gespeeld, maar toen werd het duel vanwege mist gestaakt. "Voor ons pakte het goed uit. Ik baalde er wel van dat het afgelast werd, maar we hebben het goed opgepakt", zegt Etemadi. "Je weet dat er in de Keuken Kampioen Divisie gekke dingen gebeuren. Vandaag was het heel anders dan vrijdag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws