Van 't Schip waarschuwt Juventus: 'Ze moeten zich echt goed voorbereiden'

Van 't Schip waarschuwt Juventus: 'Ze moeten zich echt goed voorbereiden'

06-04-2019 18:19
47

John van 't Schip gaat voorlopig nog niet aan de slag bij een nieuwe club. De oefenmeester, die in december werd ontslagen bij PEC Zwolle, maakt voorlopig het hoofd leeg in Italië en wacht geduldig op een nieuwe klus.

Van 't Schip zit al bijna vier maanden zonder club na zijn vertrek uit Zwolle. "Voorlopig ben ik op vakantie in Italië, zegt Van 't Schip tegen de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. "Of ik hier een club ga trainen? Dat weet ik niet, maar alles kan gebeuren."

Wedden

Meer odds

Van 't Schip, die in zijn actieve carrière onder meer voor Ajax speelde, sprak ook zijn verwachtingen uit over het Champions League-tweeluik tussen Ajax en Juventus. "Als Juventus van Ajax wint, kan het zo maar het toernooi winnen. Ze hebben veel ervaring en kunnen met Ronaldo in de gelederen altijd winnen."

Dan moeten de Italianen eerst nog voorbij Ajax zien te geraken. "Ajax speelt goed", analyseert Van 't Schip de Amsterdammers. "Ze zijn een uitgebalanceerd team. Wanneer Ajax zijn dag heeft kan het tegen elk team winnen. Juventus zal zich goed moeten voorbereiden om niet verrast te worden."