'Zag je Berghuis tegen VVV? Hij begreep niet wat Martina nog op het veld deed'

'Zag je Berghuis tegen VVV? Hij begreep niet wat Martina nog op het veld deed'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 13:05ma 22-04-2019 om 13:05

Andy van der Meyde en Theo Janssen zien Feyenoord wisselvallig presteren dit seizoen. Dat de prestaties tegenvallen kan volgens beide analisten te maken hebben met de relatie die de spelers onderling hebben.

"Waar ontstaat het door dat ze zoveel punten laten liggen?", vraagt Van der Meyde zich af bij VTBL. "Ik heb wedstrijden gezien waarin spelers met elkaar aan het bekvechten waren. Soms gebeurt er ook buiten het voetbal wat, in de kleedkamer bijvoorbeeld. De chemie is gewoon weg. Van Bronckhorst heeft het verder goed gedaan."

"Zag je Berghuis tegen VVV? Die back (Martina, red.) die achter hem stond speelde geen bal goed. Berghuis werd helemaal gek. Hij stond alleen maar met zijn hoofd te schudden. Hij begreep niet meer wat hij nog op het veld deed", vervolgt Van der Meyde.

Janssen denkt dat Robin van Persie wel een leider is, maar geen leider die zich verbaal laat gelden. "Ik heb hem meegemaakt bij Jong Oranje. Hij was toen heel erg met zichzelf bezig. In zijn houding is hij wel een leider, maar hij corrigeerde mensen niet. Hij schijnt te zijn veranderd bij Arsenal."

"Ook Van Persie is een speler die uitblinkt als het team goed is. Als dat niet zo is, is hij niet iemand die zestig meter terugsprint zoals Dirk Kuyt dat altijd deed. Dat heeft hij niet. Hij is vooral goed als hij de bal heeft."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Eens met Van der Meyde en Janssen?

(1430 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws