'Wonder dat we kampioen zijn geworden, fans waren beter dan wij hebben gespeeld'

'Wonder dat we kampioen zijn geworden, fans waren beter dan wij hebben gespeeld'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 20:38di 23-04-2019 om 20:38

Wout Brama werd met FC Twente kampioen van de Eredivisie én nu ook de Eerste Divisie. Clubiconen Blaise N'Kufo en Sander Boschker kregen al een standbeeld in Enschede, maar de 32-jarige middenvelder laat in het midden of er ook een voor hem moet komen.

"Dat laat ik aan anderen over. Ik vind dat niet zo belangrijk. Het is super dat Blaise en Sander een standbeeld hebben gekregen hier. Die hebben het ook echt verdiend vind ik. Wat ze met mij doen, moeten ze zelf weten", laat Brama weten aan RTV Oost.

Ondanks de landstitel van 2010, vindt Brama het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie een knappere prestatie. "Ik denk dat het echt een wonder is dat we kampioen zijn geworden. Ik sprak net Blaise Nkufo even en die zei in 2010 al dat hij helemaal vermoeid was. Ik was toen 24 en dacht waar heb je het over? Maar nu snap ik supergoed wat hij bedoelt."

Brama roemt de steun van de Twente-fans tijdens het seizoen. "De supporters zijn dit jaar denk ik elk weekend het beste. Misschien wel beter dan dat wij hebben gevoetbald. Die verdienen het het meest misschien wel. Ik ben superblij met ze en daaraan hebben we heel veel steun gehad dit jaar. En daardoor misschien ook wel het kampioenschap kunnen halen."

Poll

Een standbeeld voor Brama bij FC Twente?

(335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws