Ten Hag slaat terug naar Pochettino: 'Spurs krijgt 200 miljoen, wat is eerlijk?'

Ten Hag slaat terug naar Pochettino: 'Spurs krijgt 200 miljoen, wat is eerlijk?'

29-04-2019 19:32
86

Ajax-trainer Erik ten Hag kan weinig met de uitspraken van Mauricio Pochettino. De manager van Tottenham Hotspur noemde het 'oneerlijk' dat de Amsterdammers een week rust hebben in aanloop naar de confrontatie in de halve finale van de Champions League.

"Daar ga ik geen energie aan verspillen. De waarheid ligt op het veld. Wij moeten zelfbewust optreden, maar niet naïef zijn. Als wij ons eigen spel spelen, dan maken we een goede kans", vertelt Ten Hag maandag op de persconferentie. Toch kan hij het niet laten om een kleine sneer uit te delen aan de Argentijn. "Ajax krijgt tien miljoen tv-gelden, Spurs tweehonderd miljoen. Wat is eerlijk?"

Ajax mag dan tot de laatste vier van de Champions League behoren, op zijn lauweren rusten doet Ten Hag niet. "Niemand had aan het begin van het seizoen verwacht dat we hier zouden staan. De manier waarop we dat hebben gepresteerd, is fantastisch om mee te maken. Maar het motto van deze ploeg is: we hebben iets bereikt, maar we willen meer en beter. Tevredenheid leidt tot luiheid."