FC Emmen neemt afscheid van tweetal: 'Ik had het al zien aankomen'

FC Emmen neemt afscheid van tweetal: 'Ik had het al zien aankomen'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 08:49do 23-05-2019 om 08:49

Gersom Klok en Tim Siekman (foto) kregen deze week van FC Emmen te horen dat zij moeten vertrekken. Beiden betreuren die beslissing. 

"Toen het me dinsdag werd verteld, zei ik dat ik het al een beetje had zien aankomen. Zoiets voel je", laat Klok in gesprek met het Dagblad van het Noorden blijken. En Siekman: "Als we waren gedegradeerd, was het misschien een ander verhaal geweest. Dan zouden er jongens zijn vertrokken die nu misschien juist bijtekenen."

Klok was tijdens de tweede seizoenshelft lang geblesseerd. Zijn afwezigheid heeft een grote rol gespeeld in de keuze van de club, denkt hij. "Ik moet nog zien wat er was gebeurd als ik fit was gebleven. Misschien had ik dan minuten gemaakt en waren we alsnog om tafel gegaan. Maar de trainer zei dat Glenn Bijl het heel goed doet als rechtsback. Dat vind ik zelf trouwens ook. En de club kiest voor een andere speler achter Glenn. Daar moet ik me bij neerleggen. Wat kan ik anders?"

Siekman hoopt snel een nieuwe club te vinden. "Ik wil het liefst nog een paar jaar door. Ik sta overal voor open en kijk wel wat er op mijn pad komt. Er liggen wat contacten, maar er is nog niets concreets."

In totaal moeten er negen spelers vertrekken bij Emmen, maakte de club dinsdag bekend. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws