Stam heeft duidelijke boodschap voor Van der Heijden: 'Dan houden we niemand over'

Stam heeft duidelijke boodschap voor Van der Heijden: 'Dan houden we niemand over'

02-08-2019 14:57 Laatste update: 14:58
124

Jan-Arie van der Heijden mag niet vertrekken bij Feyenoord. Trainer Jaap Stam heeft duidelijk gemaakt dat de club momenteel geen spelers laat vertrekken.

Van der Heijden gaf onlangs aan weg te willen bij Feyenoord nu hij geen basisspeler is. "Ik snap dat Jan-Arie wil spelen, maar op dit moment willen wij geen spelers laten vertrekken. Dan houden we niemand meer over", tekent het Algemeen Dagblad op uit de mond van Stam. Dit weekend speelt Van der Heijden waarschijnlijk wel, op de plek van de geblesseerde Sven van Beek. 

De oefenmeester wil geen spelers laten gaan, maar hoopt wel dat er nog spelers richting Rotterdam-Zuid komen. "Ik hoop nog steeds dat er spelers bij komen, maar voorlopig ziet het er naar uit dat we het met deze groep moeten doen. Iedereen kent de situatie van Feyenoord, ik ook toen ik aan deze klus begon. Er is weinig geld", aldus Stam.

De van PEC Zwolle overgekomen oefenmeester wil met Feyenoord voor het 'hoogst haalbare' gaan. "In financieel opzicht is het gat met Ajax groot, maar je weet het nooit", aldus Stam.