'Ik wil het liefst zo snel mogelijk een club vinden, ik hoop in Nederland'

'Ik wil het liefst zo snel mogelijk een club vinden, ik hoop in Nederland'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 10:10di 20-08-2019 om 10:10

Shadrach Eghan hoopt snel een nieuwe club te vinden, liefst in Nederland. De voormalig middenvelder van onder meer FC Twente en Go Ahead Eagles zit momenteel zonder werkgever. Een avontuur in Irak, bij Al-Zawraa, eindigde eerder dit jaar al na een paar weken. 

Inmiddels is Eghan (25) in Zweden, in afwachting van een nieuw voetbalavontuur, vertelt hij in gesprek met VICE Sports"Ik wil het liefst zo snel mogelijk een club vinden en hoop in Nederland aan de slag te kunnen. Ik voel me er prettig en ben gewend aan de cultuur en het leven. Er is contact geweest met SC Cambuur en Helmond Sport, maar helaas gaven zij uiteindelijk aan dat ze al genoeg middenvelders hadden."

Eghan had zich zijn loopbaan heel anders voorgesteld, bekent hij. "Eerlijk gezegd had ik na mijn vliegende start in Nederland bij FC Twente wel verwacht dat ik rond deze leeftijd bij een van de grootste clubs van Europa zou spelen."

"Ik doe er alles aan om weer terug te komen op mijn oude niveau. Ik maak me geen zorgen en probeer zoveel mogelijk te blijven lachen. Ik weet dat het binnenkort weer goed komt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws