Update: 'Welcome legend!': Fiorentina legt Ribéry (36) voor twee jaar vast

Update: 'Welcome legend!': Fiorentina legt Ribéry (36) voor twee jaar vast

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 13:36wo 21-08-2019 om 13:36

Franck Ribéry vervolgt zijn loopbaan in de Serie A. Volgens BILD staat de Franse vleugelaanvaller op het punt om voor twee jaar te tekenen bij Fiorentina. 

De 36-jarige Ribéry en zijn management zijn met Fiorentina nu de spreekwoordelijke puntjes op de i aan het zetten. In Florence gaat de routinier vier miljoen euro per seizoen verdienen, weet BILD

Ribéry was de afgelopen twaalf jaar in dienst van Bayern München. Net als Arjen Robben vertrok hij deze zomer uit de Allianz Arena. Robben besloot zijn loopbaan te beëindigen, maar Ribéry plakt er dus nog twee jaar in Italië aan vast. Bij Fiorentina wordt hij teamgenoot van Kevin Diks. 

Eerder deze maand dook de naam van Ribéry kort op bij PSV. Mark van Bommel bleek inderdaad een lijntje te hebben uitgeworpen naar zijn voormalig teamgenoot. 

Update 21/8 13.36: 'Welcome Legend!': Fiorentina heeft de komst van Ribéry woensdagmiddag bevestigd. De Franse buitenspeler signeert inderdaad een tweejarig contract in Florence. Donderdag wordt Ribéry gepresenteerd. Eerder op de dag poseerde de dribbelaar al met een sjawl van zijn nieuwe club. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws