'Doan-alternatief wil graag naar Eindhoven; PSV informeerde over verhuur'

'Doan-alternatief wil graag naar Eindhoven; PSV informeerde over verhuur'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 00:07wo 21-08-2019 om 00:07

Nicolás González wil graag naar PSV, maar zijn werkgever VfB Stuttgart denkt alleen aan een verkoop, terwijl PSV heeft geïnformeerd naar een mogelijke verhuur. González is de belangrijkste kandidaat om Hirving Lozano op te volgen wanneer Ritsu Doan niet haalbaar is.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft bij FC Groningen geïnformeerd naar Doan, maar is zich rot geschrokken van de vraagprijs, die naar verluidt rond de 13,5 miljoen euro ligt.

Dat is nog niet alles, want Groningen wil ook nog een fors doorverkooppercentage. Volgens het ED is PSV van plan om snel te schakelen wanneer Groningen niet snel water bij de wijn doet. De vraagprijs van Groningen wordt door PSV bestempeld als 'niet onderhandelbaar' en 'tamelijk bizar', zo is de indruk van de krant.

Ook González is dus in beeld bij PSV. De Argentijn (21) 'ziet een hereniging met Baumgartl' zeker zitten. De Argentijn is afhankelijk van de betrokken partijen. Het ED schat in dat González voor ongeveer acht miljoen euro op te halen is. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws