'Onderschat' Feyenoord 'niet kansloos': 'Ajax ook nog niet zo gestroomlijnd'

'Onderschat' Feyenoord 'niet kansloos': 'Ajax ook nog niet zo gestroomlijnd'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 22:55do 12-09-2019 om 22:55

Feyenoord hoeft helemaal niet zo veel onder te doen voor Ajax en PSV dit seizoen. Dat stellen Willem Vissers en Leo Driessen donderdagavond bij Voetbalpraat op FOX Sports.

De Rotterdammers hebben sinds kort de beschikking over Edgar Ié en Marcos Senesi achterin en ook spits Nicolai Jörgensen komt er weer aan. "Feyenoord krijgt een aardige ploeg. Als die Senesi brengt wat hij geacht wordt te brengen, dan gaan ze nog maar heel weinig puntjes verspelen. Ze kunnen een beetje aansluiten (bij Ajax en PSV, red.)", zo stelt Driessen.

"Ik vind dat Feyenoord echt onderschat wordt", haakt de Volkskrant-journalist Vissers in. "Die hebben een goede ploeg. Ze hadden alleen een heel zwak verdedigingscentrum. Als dat met Ié en Senesi nu is opgelost… En wordt Karsdorp echt fit, dan is dat de rechtsback voor het Nederlands elftal. En dan heb je Haps ook nog achterin."

Vissers vult de opstelling van Feyenoord verder in met Renato Tapia, Leroy Fer en Orkun Kökcu op het middenveld en Steven Berghuis, Sam Larsson en Jörgensen voorin. "Dan hebben ze volgens mij een team dat kort onder de top twee kan meedoen."

Driessen sluit zelfs niet uit dat er meer in het vat zit. "Ajax moet ook nog aan elkaar wennen. Dat is allemaal niet zo gestroomlijnd als aan het eind van afgelopen seizoen. PSV gaat steeds beter, maar heeft heel veel jonge jongens. Waarom zouden Ajax en PSV zo ongenaakbaar zijn als we dachten? Ik schat het niet kansloos in voor Feyenoord."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord meedoen in de titelstrijd?

(3690 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws