'Op het moment zeg ik PSV, maar ik denk dat Ajax aan het langste eind trekt'

'Op het moment zeg ik PSV, maar ik denk dat Ajax aan het langste eind trekt'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 22:18zo 15-09-2019 om 22:18

Bryan Linssen denkt dat niet PSV, maar Ajax kampioen van de Eredivisie gaat worden. De aanvaller van Vitesse wijst op de jonge ploeg van PSV. In Amsterdam loopt meer ervaring, zegt Linssen.

"Op het moment zeg ik PSV. Ze hebben ons gisteren aardig van het kastje naar de muur gestuurd", wijst Linssen bij Studio Voetbal op de 5-0 nederlaag in Eindhoven. "Uiteindelijk denk ik dat Ajax aan het langste eind trekt. Ajax heeft meer ervaring. PSV heeft heel veel talent voorin, maar dat is nuttig als het erg goed gaat. Als het minder gaat is het vaak de ervaring dat de doorslag gaat geven. Talenten kunnen nog weleens de rust verliezen die je op dat moment nodig hebt."

Linssen baalde van de 5-0 nederlaag tegen PSV. "Ik had gelukkig een jokertje ingezet, dus ik kon gelijk naar huis in plaats van dat ik met de bus terug moest. Als je met 1-0 verliest in de laatste minuut ben je er echt ziek van. Na de 3-0 zit het erop en is de wedstrijd klaar. In de tachtigste minuut zit je eigenlijk al met je gedachten in de bus."

Vitesse hoopte er nog wat van te maken in de tweede helft, maar in de 46e minuut viel de 3-0. "In de rust hoop je terug te kunnen komen in de wedstrijd. Dan ineens houdt het op, want je moet nog 45 minuten. We gingen vol druk naar voren toezetten. PSV is gewoon een vies counterploegje. Haha nee, dat is een geintje."

Poll

Wat denk jij?

(2784 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws