Feyenoord baalt op Ibrox: 'Na rust waren wij eigenlijk heer en meester'

Feyenoord baalt op Ibrox: 'Na rust waren wij eigenlijk heer en meester'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 08:42vr 20-09-2019 om 08:42

Kenneth Vermeer baalde na afloop van het Europa League-duel tussen Rangers FC en Feyenoord. De Rotterdammers kwamen voor rust op een 1-0 achterstand en konden die schade in de tweede helft niet meer repareren.

Volgens de doelman liet Feyenoord zich voor rust onnodig afbluffen. "We begonnen een beetje alsof we onder de indruk waren. We speelden ons eigen spelletje niet", klonk het in gesprek met RTV Rijnmond. "In de tweede helft hadden zij eigenlijk niets te vertellen. We creëerden geen grote kansen, maar wel mogelijkheden om toch nog een doelpunt te maken. Ik denk dat wij na rust heer en meester waren."

Feyenoord beleeft door de nederlaag op Ibrox een valse start in de Europa League, met wedstrijden tegen FC Porto en BSC Young Boys nog in het verschiet. "We hadden zeker niet op een verlies gerekend, daarom is dit extra zuur", aldus Vermeer. "Dit was een wedstrijd waar we naar uit hadden gekeken en die we ook zeker wilden winnen."

De ploeg van Jaap Stam mag zondag proberen om zich te herpakken: FC Emmen is vanaf 14.30 uur de tegenstander. Op donderdag 3 oktober komt FC Porto naar De Kuip.

Poll

Hoeveel Nederlandse clubs gaan we na de winterstop terugzien in Europa?

(6005 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws