Veerman: 'Je basisdebuut in de Arena... Dan verwacht je toch knikkende knietjes'

Veerman: 'Je basisdebuut in de Arena... Dan verwacht je toch knikkende knietjes'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 18:44vr 20-09-2019 om 18:44

Joey Veerman rondde eind augustus zijn transfer van FC Volendam naar sc Heerenveen af, debuteerde tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie en mocht op bezoek bij Ajax direct in de basis staan. De geboren Volendammer is niet ontevreden over zijn vuurdoop in de Johan Cruijff Arena. 

De twintigjarige middenvelder deed 83 minuten mee tegen Ajax, dat uiteindelijk met 4-1 won maar voor rust de handen vol had aan de gasten uit Friesland. Veerman is niet ontevreden over zijn persoonlijke optreden, vertelt hij aan Heerenveen TV. "Je basisdebuut in de Arena... Je zou vooraf denken dat je met knikkende knietjes op het veld staat, maar dat gebeurde gelukkig niet. Volgens mij ging het heel aardig."

Heerenveen ontvangt zondag FC Utrecht en Veerman hoopt de in Amsterdam ingezette lijn door te kunnen trekken. "Ik denk dat het voor iedereen belangrijk is, dan kun je toch weer omhoogkijken", doelt hij op de huidige dertiende plek in de Eredivisie. Veerman weet waar het aan schort in het Abe Lenstra Stadion. "We hebben een goede ploeg en ik denk dat we goed spelen, maar we moeten gewoon meer goals maken."

Poll

Hoe eindigt sc Heerenveen-FC Utrecht?

(326 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws