West Ham United deelt harde tik uit en wint van zwak Manchester United

West Ham United deelt harde tik uit en wint van zwak Manchester United

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 16:58zo 22-09-2019 om 16:58

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 17:00zo 22-09-2019 om 17:00

Manchester United heeft zondag de tweede nederlaag van het seizoen geleden tegen West Ham United. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer kwam zwak voor de dag en ging met 2-0 onderuit bij The Hammers.

Na een eerste half uur zonder grote kansen stichtte West Ham het eerste gevaar via Mark Noble, die hard binnenkopte, maar David De Gea niet passeren. Kort voor rust kwam West Ham alsnog op 1-0. Andriy Yarmolenko wist een moeilijke steekbal onder controle te krijgen en verschalkte De Gea met een hard schot in de verre hoek.

Vlak na rust kreeg Man United direct een grote kans om gelijk te maken, maar Juan Mata schoot voor open doel naast. Tien minuten later miste ook Scott McTominay. West Ham wachtte rustig af en loerde op de counter. United wist niets meer te creëren en kreeg een paar minuten voor tijd de definitieve nekslag te verwerken. Aaron Cresswell zette het Olympisch Stadion van West Ham in vuur en vlam met een waanzinnige vrije trap die De Gea niet tegen kon houden: 2-0.

West Ham pakt de volle buit en meldt zich in de top van de Premier League. United staat na zes wedstrijden op een teleurstellende zevende plaats.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws